Cégvezetés

Mit tenne meg azért, hogy nőjön a cége? És mit tesz meg ezekből már most? Mert a holnap sikere a mában kezdődik!

Itt az ősz, lassan vége van a 2020. évnek. Ami, valljuk be, sokunknak nem a legkönnyebb éve. És még nincs vége. Emberként és ügyvezetőként, cégvezetőként, tulajdonosként is megtapasztalhatta, mivel jár egy váratlan krízis, mennyire fontos a legjobb döntések meghozatala, és hogy jó helyre összpontosítsa a figyelmét!

Vállalata akkor tud ilyen helyzetekben is sikerrel működni, ha ezekre tudatosan készül. Ha nem sajnálja az időt már MA sem arra, hogy a cége működési folyamatai, pénzügyei rendben legyenek.

A #ügyvezető, #cégvezető, #tulajdonos személye nagyon fontos szerepet játszik ebben, mert az ő hozzáállása, személye és szakmai tapasztalata fogja meghatározni, hogy mi is történik a céggel, hogy mennyire lesz sikeres, avagy nem… Ez hatalmas felelősség!

Na de ez azt jelentené, hogy egy cég vezetőjének mindent kellene tudnia? Mindenhez kellene értenie? Sokan azt gondolják, hogy igen. Ám véleményem szerint nem!

Egy ügyvezető pontosan elég, ha ahhoz ért, ami a feladata: a leghatékonyabb módon koordinálni az embereket és a folyamatokat annak érdekében, hogy az elérhető legnagyobb nyereséggel működhessen a cég. Ez önmagában is nagy felelősség. Egy ügyvezetőnek, cégvezetőnek, tulajdonosnak tehát nem kell tisztában lennie azzal, hogy pontosan hogyan kell például egy üzleti tervet összeállítani. Azt viszont jó ha tudja, hogy KI a legmegfelelőbb ember erre, aki személyre szabottan elkészíti.

Ugyanis az üzleti tervre minden, azaz MINDEN vállalkozásnak és cégnek szüksége van! Legyen egyszemélyes-, kis-, vagy közepes méretű a vállalkozás! Az üzleti tervben fogalmazódik meg, milyen lesz a CÉG JÖVŐJE, és mit kell pontosan tenni ahhoz, hogy a vállalat PROFITOT termeljen. Persze, mondhatjuk, hogy e nélkül is megy a cég. És lehet megy is. Még az is lehet, hogy profitot is termel. Csak nem mindegy mennyit!

De mi volna, ha azt mondanám, kidolgozok egy olyan üzleti tervet, mely lehetővé teszi, hogy ne csak a ‘véletlenen’ múljon a vállalat növekedése? Mi volna, ha azt mondanám, az ügyvezető nyugodtan csinálja csak azt, amihez ért, és amivel kell, hogy foglalkozzon, mert én biztosítom számára azt a szaktudást, amire szüksége van?

Mert bizony az évek óta sikeresen növekvő és profitot termelő cégek mindegyikének van üzleti terve… és a tudatos növekedést tervező egyéni- vagy kezdő vállalkozásoknak is!

Mi volna, ha az Ön cége lenne a következő ebben a sorban? Mi volna, ha az Ön cége is a Dinamikusan Növekedő Cégek sorába tartozna?

Tegyen egy próbát, avagy tegyen próbára és egyeztessünk egy díjmentes 30 perces konzultációt, amiben átbeszéljük, hogyan tudom a szaktudásomat az Ön cégére szabni ahhoz, hogy Dinamikus Növekedésbe kezdhessen!

Lépjen MA a HOLNAP sikeréért!

Ajánlatot kérek

Hozzászólás küldése