Hírek

Nyitó cikk

Örömteli bejelenteni valóm van: a mai nappal elindítom a vállalkozásomat!

Nagy nap nekem ez a mai, mert az elmúlt pár évben már sokat foglalkoztatott az a gondolat, hogy hogyan is tudnám a 10+ éves pénzügyi, gazdasági, kontrolling és vezetői tapasztalataimat, az örökös jobbító, optimalizáló vénámat, a megoldásra szüntelen törekvő énemet a világ szolgálatába is állítani. Már évek óta érik bennem a gondolat, hogy szakértői tudásomat szívesen megosztanám, hogy segítsek olyan vállalatoknak, akik megtorpantak a fejlődésükben és a növekedésükben, akiknek jól jönne a biztos szakértői tudás a megoldhatatlannak tűnő helyzetekben.

2020 különleges év, ezt valamennyien megtapasztalhattuk a koronavírus kapcsán. Ám azt is elmondhatom, hogy nem csak rosszat hozott magával. Az elmúlt pár hónap engem is arra késztetett, hogy végig gondoljam, hogy hogyan is valósíthatnám meg az álmaimat, mit is tehetnék, hogy azok valóra váljanak. Mert belül azt éreztem, hogy összegyűjtöttem elég erőt, energiát, szaktudást, hogy elinduljak és lám, időm is akadt az egészet papírra vetni és gondosan megtervezni, majd kivitelezni azt.

Így kelt életre bennem az a Konrád Szilvia, aki a mai naptól kezdve Dinamikus Növekedés Mentorként kívánja támogatni azokat a vállalatokat, azon belül is a cégvezetőket, tulajdonosokat, akik bár mélyen hisznek a cégük jövőjében és még rengeteget is dolgoznak, mégsem látják a cégeiket nőni, mert vagy valami hiányzik, vagy valami nem úgy működik, hogy a növekedés létrejöhessen.

Az elmúlt lassan 20 évben mindegyik munkahelyemen pénzügyi és gazdasági szakemberként, vezetőként dolgoztam és sokszor láttam már azt, hogy remek szakemberek indítanak vállalkozásokat. Ám a vállalkozás gyakran megtorpan, vagy épp kezelhetetlenné válik a növekedés, mert a cégvezetők, tulajdonosok a gazdasági, pénzügyi folyamatokhoz nem értenek, vagy egyszerűen nem marad rá idejük a vállalkozás szakmai tevékenysége mellett. (És itt hozzá is teszem, hogy nem is hiszem, hogy egy cégvezetőnek mindenhez kell értenie…)

Tapasztalom azt is, hogy egy bizonyos cégméret felett, rendszer hiányában már kicsúszik az irányítás a vezetőség kezéből, nem tudnak pénzügyileg megalapozott döntéseket hozni. A vezetők nagy része a megérzéseire támaszkodik (már ha van ideje meghallgatnia azokat…), ami van, hogy bejön, ám nem vezet hosszú távú sikerhez, profithoz meg pláne.

Ebben a megszorult, gyakran kilátástalannak tűnő helyzetben jól jöhet a szakértői segítség! Én pont itt látom magamban a Dinamikus Növekedés Mentort határozottan felvillanyozódni és tettre késszé válni!

Dinamikus Növekedés Mentorként készen állok az Ön vállalkozását is a következő szintre emelni, átnézni és optimalizálni pénzügyi, gazdasági és kontrolling folyamatait, stratégiát és üzletmenetet tervezni Önnek és Önnel – és ha arra van szüksége, kivitelezni is, mindezt a gyakorlatban is!

A mai nap életre kelt a www.dinamikusnovekedesmentor.com weboldalam is, mely minden olyan információt tartalmaz, ami alapján Ön is eldöntheti, hogy hogyan tudunk együtt dolgozni.

Dinamikus Növekedés Mentorként az alábbi megoldásokat biztosítom:

 1. Profitnövelő és Értékteremtő Megoldások
  • Pénzügyi és Gazdasági Optimalizáció
  • Változás- és Válságmenedzsment
 2. Kontrolling és Vezetői Elemzések
  • Kontrolling Tanácsadás
  • Kontrolling Kivitelezés
 3. Stratégiai és Üzleti Tervezés
  • Stratégiai Tervezés
  • Üzleti Tervezés

Látogasson el honlapomra és foglalja le a 30 perces díjmentes konzultációt, hogy kiderítsük, hogyan tudunk a legjobban együttműködni!

Hozzászólás küldése